Senaste inläggen
Strax slutar jag för dagen och ska träffa finaste Carina.
Ska bli såå skönt att bara hänga och umgås.
Får se vad vi hittar på...
Bio kanske??
Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanligt dag,
för det är CARINAS födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!!!!
Idag fyller världens bästaste Carina år.
Här är sen bild från sommaren 2007
som jag bara älskar!
Har lyst med min frånvaro här.
Ingen motivation och då är det helt enkelt bättre att låta bli...
Så här mysigt hade vi det vid frukosten imorse
Ljus är ALLTID rätt!!
Har varit hemma med sjuka barn i flera omgångar de senaste veckorna
och här kommer lite bilder från vår bortavaro.
Hoppas ni får en fin vecka!!
Har haft en mysig kväll med tjejerna.
Dom har varit supergoa och jag försökte tända en brasa.
Det slutade med massa rök inne och jag hajjade inte alls vad som
blev fel.
Aja, så mycke rök va det kanske inte men det luktar ju så jävligt....
Nu sitter jag här i soffan med en varm kopp te och bara myser.
Det är tyst och lugnt och
jag ska strax hoppa in i en lååång dusch och sen
SOVA.
Så natti natt fast klockan inte ens e 21
Livet rullar på i en rasande fart!
I tisdags fick jag besök av finaste Carina och igår dierkt efter maten
åkte vi för att fira min pappa som fyllde år.
Grattis pappa i efterskott!!
Tiden har inte funnits för blogg.
Få se om det hinns med ikväll
för jag e själv med mina prinsessor och vi
har massor att göra.
Äta, leka, mysa, läsa, bada...
Ja vi vet... livet!
Tjing!
Ikväll tänkte jag testa en ny rätt här hemma
Aubergine- och mozzarellagratäng
800 gram | aubergine i skivor |
4 msk | olivolja |
tomatsås: | |
1 klyfta | vitlök, pressad |
100 gram | gul lök, finhackad |
8 dl | krossade tomater |
1 tsk | salt |
2 msk | socker |
250 gram | Mozzarella light (Galbani, SantaLucia) |
3 dl | couscous eller quinoa (quinoa är glutenfritt) |
150 gram | blandad sallad |
8 st | svarta oliver i vatten |
Gör så här:
Lägg aubergineskivorna på ett skärbräde. Strö på salt. Låt aubergineskivorna ligga så en stund. Torka dem med hushållspapper, vänd och gör likadant på andra sidan. Lägg auberginerna på en plåt. Ringla över 3 msk olivolja. Stek i 250 grader i ca 10 minuter. Vänd efter halva tiden.
Tomatsås: Fräs all lök i olja i en kastrull. Tillsätt tomater, salt (pröva dig fram mängdmässigt)och socker. Låt såsen koka i ca 15 minuter.
Varva aubergine, mozzarella i skivor samt tomatsås i en ugnsfast form. Sluta och börja med tomatsås.Stek gratängen i 50 minuter i 225 grader.
Servera kokt couscous, salladsblad och oliver till.
(Recept och bild från viktklubb.se)
Nu e det Felicias tur att va hemma.
Feber...
Matilda va toppenladdad för förskola imorse,
tills vi lämnade och det gick upp för henne att vi
gick hem igen. Inte superledsen dock så det va ju skönt.
Hade nästan räknat med gråt å hela fadirullan.
Här har det varit en lugn fm med ritande och så
har Felicia gjort en present till morfar som fyller år på onsdag.
Sen tog vi en promenad i det underbara, men kalla,
höstvädret och jag lyckades få henne att somna.
Så nu sover hon i vagnen på altanen.
Guu va jag älskar att bo så här.
Hade vi bott i lägenhet nu hade hon vaknat på två röda
så fort vi kom innanför dörren.
Nu får hon sin välbehöviga sömn
(även om hon själv inte alls tycker att hon behöver den ).
WOHO
Vet att det kanske inte e så klädsamt med skryt men ibland
e det fasiken befogat!
Jag har precis sprungit en mil på
00.58.03
Är så sjukt nöjd!!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 |
19 | 20 |
21 | 22 | 23 | |||
24 |
25 | 26 |
27 | 28 |
29 | 30 | |||
31 |
|||||||||
|